VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN KOMPLETTA KYLARE & BYTESKYLARE?

Kompletta kylare - Våra kompletta kylare är nya kylsystem av mycket hög kvalitet som kommer direkt ifrån fabriken. Dessa har en specifik dimension som är anpassad för varje fordonsmärke, modell, årsmodell, motortyp och är färdiga för omgående installation.

Byteskylare
- Vad vi menar med byteskylare är att vi byter ut de trasiga och felaktiga komponenter, förstärker gavlarna på ytterkanalerna(då dessa är det första stället som släpper och går sönder), ersätter elementet/cellpaketet och cellkanalerna med ett element som är större, tjockare och har tätare veck på lamellerna(kylflänsen) så att du får en bättre kylkapacitet och bättre motoreffekt.

Den första skillnaden med byteskylare är alltså att vi återanvänder delar och komponenter på din gamla kylare vilket är ett bra, långsiktigt val för både din ekonomi som vår miljö. Den andra skillnaden är hantverket i sig. Med våra metallurgiska erfarenheter löder/svetsar vi samman element och fogar och ger dem en starkare svetssömmar vilket vi sedan provtrycker för att kontrollera och försäkra om att kvaliteten är tillräckligt hög.

  Privatpersoner
  Företag
  FAQ
  Försäljningsvillkor
  Prisuppgifter & förfrågningar