Här hittar du några av våra erbjudanden för fordonstyper som: PERSONBILAR, VETERAN, LASTBILAR, BUSSAR, TRUCKAR, ENTREPRENAD, SKOGSBRUK, JORDBRUK OCH MARINA

  KYLARSYSTEM
& TILLBEHOR

KYLARELEMENT
LUFTKONDITIONERING/AC
LADDLUFTSKYL
OLJEKYL
VÄRMEELEMENT
VÄRMEVÄXLARE
TILLBEHÖR

SERVICEARBETE
INSTALLATIONER
REPARATIONER
RENOVERINGAR
FYLLNING AV KYLMEDIA
ALUMINIUMSVETSNINGAR
KOMPONENTBYTEN
RIKTNINGAR
RENGÖRNING & SPOLNING

KONTROLLSERVICE
FELSÖKNINGAR
PROVTRYCKNING
GLYKOLTEST
TOPPLOCKTEST

SUPPORT
PRISAVTAL & OFFERTER
JOURSERVICE/
FÄLTARBETE
SUPPORT & RÅDGIVNING
UTKÖRNINGAR

LUFTKONDITIONERING & KLIMATANLÄGGNINGAR - AC, ACC, ECC eller KLIMATOR? – Nästan varje bilmärke har sitt egna namn på luftkonditionerade kylsystem/klimatanläggningar och vi tillhandahåller service för alla dessa typer av kylsystem.

KOMPLETTA KYLARE – Med bättre kvalitet än originalet
Med vårt lager av fabriksnya, kompletta kylarelement kan vi erbjuda dig en snabb service med de bästa kvaliteterna.

 

BYTESKYLARE – Ett miljövänligt och ekonomiskt val
Reparera bara det som är trasigt. Med byteskylare ger vi dig valet att både spara på miljön och pengarna. Med ett nytt element/cellpaket och nya komponenter så får du en bättre kylare än originalet.

 

LADDLUFTSKYLARE & INTERCOOLER – Orkar inte din lastbil eller buss upp för backarna eller är båten slö och orkeslös? Då är det kanske det är dags att kontrollera om laddluftskylaren gör sitt jobb.

 
VÄRMEVÄXLARE & OLJEKYL – Går oljekylaren eller värmeväxlaren varm? Vibrationer och igenslaggade rörkanaler gör att kvaliteten blir sämre med åren och korrosions och oxideringsskador bidrar till att materialet utmattas. Vi hjälper dig med att åtgärda skadorna och så att den skonar ditt fordon från ytterliga framtida förslitningar.
 
UTKÖRNINGAR – Företagsservice när snabbhet är en trygghetsgarantin. Vi har jourservice, fältarbeten och utkörningar för er som vill ha tryggheten i att snabbt få problemen åtgärdade.
 
     
  Privatpersoner
  Företag
  FAQ
  Försäljningsvillkor
  Prisuppgifter & förfrågningar