Här hittar du några av våra erbjudanden för fordonstyper som: PERSONBILAR, VETERAN, MC & CROSS, JORDBRUK & MARINA FORDON.

  KYLARSYSTEM
& TILLBEHÖR

KYLARELEMENT
LUFTKONDITIONERING/AC
LADDLUFTSKYL
OLJEKYL
VÄRMEELEMENT
VÄRMEVÄXLARE
TILLBEHÖR

SERVICEARBETE
INSTALLATIONER
REPARATIONER
RENOVERINGAR
FYLLNING AV KYLMEDIA
ALUMINIUMSVETSNINGAR
KOMPONENTBYTEN
RIKTNINGAR
RENGÖRNING & SPOLNING

KONTROLLSERVICE
FELSÖKNINGAR
PROVTRYCKNING
GLYKOLTEST
TOPPLOCKTEST

KOMPLETTA KYLARE – Med bättre kvalitet än originalet
Med vårt lager av fabriksnya, kompletta kylarelement kan vi erbjuda dig en snabb service med de bästa kvaliteterna.

BYTESKYLARE – Ett miljövänligt och ekonomiskt val
Reparera bara det som är trasigt. Med byteskylare ger vi dig valet att både spara på miljön och pengarna. Med ett nytt element/cellpaket och nya komponenter så får du en bättre kylare än originalet.

 

SPECIALTILLVERKNING – Behöver din veteranbils kylsystem en upputsning och renovering eller måste kylarkomponeterna bytas? Gamla som udda märken och modeller, vi hjälper dig.

 

KONTROLLSERVICE – Har du läckage, hög temperatur eller avgaser i kylarvattnet? I så fall hittar vi det. Om du har problem med ditt kylsystem så hjälper vi dig med att ställa en diagnos först. Vi utför felsökningar, provtryckningar, glykol-tester och topplockstester. Ring för att boka tid.

 
LUFTKONDITIONERING – Har du kontrollerat luftkondition-eringen inför bilsemestern? Vi hjälper dig med att kontroll-era och justera så att din luftkonditionering är i toppkondition inför bilsemestern.  
FÖRSÄKRINGSSKADOR – Har du ett krockskadat kylarelement? Lämna in bilen och så ta vi tar hand om resten. Boka en tid och ta med dig brevet från ditt försäkringsbolag.  
     
  Privatpersoner
  Företag
  FAQ
  Försäljningsvillkor
  Prisuppgifter & förfrågningar