Veteran Kylare

Veteran Kylare

Kylning för veteranbilar

Vi utför byte av rörsystem/element för alla slags veteran kylare. Vad vi menar med rörsystem/element är att vi byter ut trasiga, skadade, ärgade och underdimensionerade för fordonet med ett kraftigare element och som har tätare veck på lameller(kylflänsar) så du får en bättre kylkapacitet och bättre motoreffekt. Med över 40 år av erfarenheter och kunskaper i att löda/svetsa alla former av material såsom kopparlegeringar och stål får du den bästa metallurgisk & hantverksmässig professionen.

Begär offert

Tre specifika mått används vid beräkning. Se bild nedan.

Element Höjd (A) – Denna mätning är alltid mellan de två tankarna.

Element Bredd (B) – Denna mätning är mellan sidoplåtarna och omfattar inte sidoplåtarna.

Element Tjocklek (C) – Denna mätning beror på hur många rör rader finns i kylaren. Ett enkelt sätt att mäta tjockleken är genom att sätta in en tråd genom elementet tills jäms med elementet. Markera den andra änden av tråden och mäta tråd.

Måtten skall alltid anges i millimeter. Maila, ring eller använd formuläret så återkommer vi med ett kostnadsförslag. Bifoga bild på kylaren samt märke på fordonet. För vi behöver veta vilket element vi behöver använda då det finns två olika sorters system, nämligen mcord och rörelement.


[everest_form id=”1043″]