Din kompletta kylarverkstad

Vi säljer, renoverar, tillverkar alla slags kylare för fordon & marin motorer och vi utför AC-service/reparation.

Proffs på kylsystem

© Autokyl har specialiserat sig på att enbart arbeta med kylsystem för motorkylning och luftkonditionering. Med 40 års erfarenhet i kylarbranschen, er våra ambitioner att ge den bästa kvalitén till våra kunder.

Våra tjänster

Fordonskylare

Vi tillhandhåller fabriksnya kylare, värmeelement, oljekylare, laddluftkylare till alla typer och modeller. Har i tillägg stort urval av AC-produkter.

Marinkylare

Vi erbjuder kylservice på flera marina motormärken såsom Volvo Penta, Scania och många andra förekommande märken. Vi tillverkar, renoverar, erbjuder ultraljuds rengöring och provtrycker.

Veterankylare

Vi har många års erfarenhet att renovera alla typer av veteranbilskylare. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av cellsystem som motsvarar originalutförandena.

Entreprenadkylare

Vi kan åtgärda alla typer av oljekylare för stationärt och mobilt bruk, antingen genom vårt lagerförda standardsystem av oljekylare eller också genom att renovera befintlig oljekylare.

AC Service

Det är alltid billigare att förebygga och kontrollera .Vi på Autokyl utför AC service till bra priser. Vi utför en krävande felsökning på bilens AC-system och påfyller kylmedel.

Galleri

I vårt mediearkiv kan du bläddra bland bilder från vår verkstad och titta på de kylare och AC-system vi bygger, reparerar och renoverar.

Intresserad av mer information?

Ring oss gärna på 031 – 833662 eller skicka ett mejl till info@autokyl.se så hjälper vi dig!