Fordonskylare

Hem  > Tjänster  > Fordonskylare

Motorkylning för bilar

Vad är det som skiljer våra produkter med original och andra kopior? Och varför är våra produkter bättre än originalet? Kvalitet är orsaken varför våra kylare är bättre än originalen. Att våra vattenkylare/laddluftkylare & värme element har en högre kvalitet och hållbarhet i jämförelse med original och andra kopior beror bland annat på att elementen i våra kylare har tätare vattenkanaler och tätare veck på lamellerna (kylflänsen).

Våra kylarelement har ett ISO9001 -certifikat vilket är en kvalitetsgaranti för att de håller en europeisk standard. Så om du är mån om att ditt fordon skall hålla längre och ha ett bättre andrahandsvärde, så skall du ge den det bästa kylsystemet med den bästa kylningseffekten. I samarbete med en specialiserad kylarfabrik som endast inriktar sig för eftermarknadens teknologi, ger vi er den tryggheten för vad som kan utlovas i bästa kvalitet och hållbarhet. Våra produkter kommer direkt ifrån fabriken. Dessa har en specifik dimension som är anpassad för varje fordonsmärke, modell, årsmodell, motortyp och är färdiga för omgående installation. Kvalitet – För oss är det en avgörande faktor. Ett fordons körning varierar i olika trafikmiljöer och därmed ger det en varierande påfrestning på kylarsystemet och andra delar av motorn. I vissa fall kan kylaren vara underdimensionerad för fordonets körning och håller därför inte lika länge. Värme är en av de stora bidragande orsakerna för förslitningsskador på alla typer av fordon och maskiner. Höga temperaturer orsakar att materialet i element och andra komponenter i dess närhet utmattas. Därför är det viktigt att vara medveten om att kylningen är en av de viktigaste komponenterna att kontrollera då den påverkar i så stor grad hälsan på ditt fordon.

När vi pratar om vad våra kärnvärden är och vad de betyder för oss kan vi hänvisa till vårt erbjudande och hur våra arbetsprocesser ser ut. Vi kan sammanfatta dem till två värden…

KVALITET & KOMPETENS